SmartaMaten passar nästan alla eftersom den varken innehåller gluten eller mejeriprodukter. Däremot är den proppfull av välgörande grönsaker, vegetariska alternativ och dessutom lite fisk. Kassen är planerad och framtagen av Åsa Jakobsson som är kostrådgivare, matkreatör och grundare av SmartaMaten.se.

smartamaten

För att äta “rätt” behöver vi få i oss mat som är rik på mineraler, vitaminer, antioxidanter och fibrer, mat som ger oss energi utan att göra oss feta, mat som helt enkelt höjer vår livskvalitet. SmartaMaten är balanserad och tillåtande, och ger ett hållbart alternativ för våra kroppar och vår omvärld. Boka idag så får du all hjälp du behöver för att fylla din kropp med energi, hälsa och kraft!

FramtidensMat lanserade sin första matkasse 2008 och har rönt stora framgångar i Stockholm och Uppsala, mycket på grund av sin hälsosamma företagsnisch. FramtidensMat levererar sina matkassar direkt hem till dörren, varje söndag.

För mer information, besök vår hemsida: www.framtidensmat.seCarl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *