Nu i sportlovstider när många människor ägnar sig åt friluftsaktiviteter, kan man verkligen fundera över tillgången på funktionella och praktiska platser, att äta sin matsäck eller grilla en korv.

grillplats
Så här fint kan det bli! Murad eldstad, 1,3 x 2,0 m, 70 cm hög. Perfekt i grillhuset! Gott om plats så att många kan grilla samtidigt.

Grillhus, gärna med eldstad för de som vill ha varm mat, är ett ypperligt alternativ. På sommaren kan man sitta i skuggan och njuta av sina smörgåsar utan att smöret smälter. Regnar det slipper man få kaffet utspädd med regnvatten. Och har man turen att hitta ett grillhus med väggar, så höjs mysfaktorn betydligt även om vintern.

Grillhus är i stort sett underhållsfria och det är ju inte någon nackdel. Det finns fyrkantiga, avlånga och runda modeller i olika storlekar. Man kan välja om man vill ha hela väggar eller med 3/4 väggar. Lodräta eller vågräta brädor. Med bänkar och eldstad – eller utan. Allt efter tycke och smak! På Woodworks hemsida kan du läsa mer om grillhusen.

Kontakt
Woodwork AB
Skogen 1008, 286 92 Örkelljunga
Vår hemsida; http://www.woodwork.se/Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *