Nya Algominbloggen på Algomins hemsida är ett sätt för oss att dela med oss av vår kunskap om trädgårdsskötsel i allmänhet och om gräsmatteskötsel och miljövänlig gödsling och jordförbättring i synnerhet.

Vi vill att bloggen ska vara en inspirerade plats där man också ska kunna inhämta pålitlig fakta. Det ska vara högt till tak – inga frågor är dumma eller konstiga! Vi kommunicerar mer än gärna med våra kunder och intresserade, både om våra produkters specifika kvalitéer, och om odling generellt.

Vår övertygelse är att alla som vill odla kan odla – och lyckas riktigt bra med det dessutom. Vi ser också att fler och fler människor börjar odla. Och vare sig det gäller en plätt gräs, en balkonglåda eller ett stort trädgårdsland så vill vi med Algominbloggen vara en inspiration, eller stöd och ett bollplank.

Om Algomin AB

Algomin AB utvecklar produkter som hjälper dig som trädgårdsägare att få mer trädgårdsglädje och gör det enklare att odla och sköta trädgården på ett miljövänligt sätt.

Under de drygt 25 år som företaget verkat har man skapat sig en ledande ställning inom jordförbättring och gödsel med varumärket Algomin. Du hittar Algomins olika produkter i de flesta butiker som erbjuder trädgårdsvaror i Sverige och Norge.

Läs mer här; http://www.algomin.se/Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se, https://lovelaholm.se och onlinekatalogen, https://sverigesurfen.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.