Åtta av tio svenskar får någon gång ont i ryggen, nacken eller axlarna till följd av ett antal olika faktorer så som inaktivitet, monotont arbete och dålig hållning. En dålig hållning kan leda till en mängd olika problem som trötthet, huvudvärk, ryggont, muskelstramhet, låg självkänsla etc Ofta kommer en dålig hållning av en dålig inlärd vana. Detta sker över tid och kommer av ett felaktigt användande av kroppen där kroppen till slut vänjer sig vid detta tillstånd.

posture500
Fotograf/Källa:Alex Hinchecliffe

Det är med bakgrund av detta som det är så viktigt att sträcka på sig så att kroppen och musklerna programmeras till en god hållning och som på sikt blir en automatisk inlärd god vana. Det kan dock till en början vara svårt att komma ihåg att sträcka på sig varje gång hållningen automatiskt säckar ihop. Nu finns det, tack vare produkten Posture, en lösning på detta!

Posture är din välvilliga påminnare i vardagen om att sträcka på dig. Ett lätt tryck påminner dig om att dra tillbaka framåtroterade axlar och aktiverar den goda hållningens muskelminne. När axlarna får sin rätta position, skjuter du fram bröstkorgen vilket gör att huvudet placeras rakt ovanför kotpelaren, istället för att hänga framåt. Det påminner dig också att spänna bålmuskulaturen (mage och rygg) vilket skapar en skonsammare belastning på ryggraden och är grunden för snygg hållning.

En förbättrad hållning bidrar i sin tur till djupare andning, ökad utstrålning och mindre risk för smärtor på grund av felbelastning. Efter regelbundet användande av Posture kommer din muskulatur ha tränats upp och vant sig vid den goda hållningen som blir mer naturlig även utan Posture.

En god hållning startar med en god vana – sträck på dig med Posture!

Posture -The key to beauty!

POSTURE STYLE för dig som vill bära upp festkläderna snyggt – under hela festen!

POSTURE PERFORMANCE för dig som vill prestera bättre och mer hållbart – vid statisk belastning och fysisk träning!

POSTURE MOTHER för dig som vill rädda din rygg – och se snygg ut!

Läs mer här på www.posture.seCarl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *