Psykiatrins lösning på psykiska problem är giftiga droger som enligt officella källor kan orsaka mani, hallucinationer, förvärrad depression, ångest vanföreställningar, leverskador, självmord, hjärtattack, stroke, blodklumpar, kraftig viktökning, diabetes, plötslig död och mycket, mycket mer. Dvs. just de saker de påstås hjälpa mot.

Om ett företag misstänks släppa ut farliga kemikalier i naturen kopplas alla möjliga instanser in. Psykiatrin får dock stoppa giftiga kemikalier direkt i munnen på folk utan åtgärder. Psykiatrin erkänner själva att de inte vet orsaken till mental sjukdom eller störning – och att de inte kan bota patienter. Det står till och med i deras diagnoshandbok DSM. Bara livslång medicinering med skadliga kemikalier återstår – som inte botar något, bara döljer symtomen. Till enorma kostnader. Och under frodas problemen.

Psykiatrin får inga resultat. Trots att samhället ger dem mångmiljardbelopp varje år. Ändå kräver de mer pga. att de inte får resultat! Ingen kur, ingen framgång, ingen bot, bara offer. En ny modell för mentalhälsovård måste få träda fram där patienten med besvär behandlas med värdighet och respekt utan gifter – och där den botar.

För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu – Kommittén för Mänskliga RättigheterCarl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se, https://lovelaholm.se och onlinekatalogen, https://sverigesurfen.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn

1 kommentar

Ulla-Karin Sjöberg · 6 juni, 2013 kl. 08:28

Det finns mycket logik i detta. Finns Grön mentalhälsovård i Sverige än? Det behövs alternativ!!!!

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.