Elskling.se lanserar en ny sida i tjänsten där användarna får möjlighet att ”gilla” sitt favoritelhandelsbolag. Syftet med sidan är att på ett överskådligt sätt visa det stora antalet elhandelsbolag som finns i Sverige.

Lanseringen ligger i linje med vår strategi att kontinuerligt förenkla för hushållen att bättre förstå den svenska elmarknaden. Genom denna sida kommer konsumenterna att på ett överskådligt sätt se alla elhandelsbolag i landet.

– Majoriteten av hushållen känner till att det finns en handfull elhandelsbolag på marknaden. Men det är knappt någon som kan räkna upp fler än 20 alternativ. Jag är därför övertygad om att denna samlingssida kommer att få många hushåll att inse vikten av att göra en jämförelse för sitt hushåll, säger Faraz Azima, vd för elbytesexperten elskling.se.

Samlingssidan för alla elhandelsbolag finns på följande adress: www.elskling.se/jamfor/elbolag. Det är tillåtet att gilla fler än ett elhandelsbolag.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *