Nyheter

Google Nyheter
(Engelska Google News) är en nyhetstjänst som automatiskt sammanställer nyhetsartiklar från tusentals nyhetsmedier världen över. Tjänsten tillhandahålls av Google.

Lokala Nyheter
HD – Helsingborgs Dagblad
Helsingborgs Dagblad, (HD) är en morgontidning som utges i Helsingborg. Helsingborgs Dagblad är utanför Stockholm- , Göteborg- och Malmö-området den största svenska morgontidningen och också den enda storstadstidningen ”draken” därutöver.
KÄLLA; [Wikipedia]

Laholms Tidning
… är en sexdagars morgontidning – grundad 1931 – med utgivningsort i Laholm.
Vi förser dagligen våra läsare i södra Halland med rykande färska lokalnyheter. Dessutom levererar vi dygnet runt uppdaterade nyheter på laholmstidning.se.
Laholms Tidning är den kompletta tidningen för familjehushållet. Förutom de lokala nyheterna från Din kommun bjuder vi på inrikes, utrikes, regionala nyheter, sport, kultur, nöje, opinion, debatt, radio och tv samt förströelseläsning – varje dag.

VästerviksTidningen – VT

Dagstidningar och magasin
Dagstidningar.com
Alla tidningar på samma ställe. Välj nationalitet och eventuellt tidningskategori…

Sociala Nyheter
SocialaNyheter.se visar vilka nyheter det Twittras och Facebookas mest om i Sverige. De hetaste nyheterna just nu, alltså. Sajten uppdateras varje timme!
Tjänsten är skapad av Ted Valentin.
Hemsida; http://www.socialanyheter.se/

Goda & Tuffa Nyheter
NewsVoice har siktet inställt på både tuffa nyheter och goda nyheter t ex: idéer som förändrar samhället till en trevligare omvärld att leva i, nya energislag som ersätter kol och olja och på naturliga metoder som ger hälsa och välbefinnande.
Hemsida; http://newsvoice.se/

ÖVRIGA NYHETSSAJTER
Good News Magazine
News Magazine är unikt. Vi är Nordens enda magasin som fokuserar på det positiva. Godhet föder godhet och alla behöver vi emellanåt bli påminda om alla goda krafter som verkar för en bättre värld. Det var också därför vi lanserade magasinet år 2010.

Svenska.yle.fi
Den del av Rundradions verksamhet som sker på svenska är organiserad inom ramen för Svenska Yle. Svenska Yle producerar innehåll för två radiokanaler, Yle Radio Vega och ungdomskanalen Yle X3M, och tv-program som sänds på Yle Fem. Dessutom har Svenska Yle en omfattande webbverksamhet, svenska.yle.fi, med såväl fristående satsningar som material som ansluter sig till programmen.

The Japan Times
Toshiaki Ogasawara är ordförande och utgivare av The Japan Times, Ltd, som publicerar äldsta engelska tidningen Japans. Företaget grundades 1897 och är idag landets enda oberoende engelskspråkig tidning.

Trygghetsportalen – en nyhetstjänst från Tryggare Sverige!
Välkommen till vår webbtidning för alla som är intresserade av brottsförebyggande arbete, brottsdrabbades rättigheter och andra kriminalpolitiska frågor. Tidningen är en kostnadsfri tjänst från Tryggare Sverige. Vi bevakar artiklar i media med hjälp av ämnesord och samlar nyheter från myndigheter, organisationer och företag.

Världenidag.se
Världen idag är en svensk dagstidning med självbetecknad oberoende evangelisk-karismatisk, värdekonservativ profil.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *