byggjobbare

Vi mellan jobben
Mötesplats för alla arbetslösa med community och bland annat alla lediga jobb i Sverige.

Tips om drömjobb
Här finns tips om drömjobb i Sverige. Hitta tips om och råd om jobb som är efterfrågade och tips om hur du når drömjobbet snabbt

Ams.se – Arbetsförmedlingen
Sveriges mest välbesökta webbplats för jobb, rekrytering och information om arbetsmarknaden i Sverige och utomlands.

Arbetarskydd
Nyhetstidningen Arbetarskydd står för en kritisk granskning av företeelser i Arbetsmiljösverige. Men är också ett konkret verktyg för dig i ditt arbetsmiljöarbete, oavsett vad du arbetar med och var.

Careerjet.se
Careerjet.se är en sökmotor för jobb i Sverige och hela världen, strukturerat för att göra processen att hitta jobb på nätet lättare för användaren. Den låter dig söka igenom ett ökande urval av jobb listade på företagssidor såväl som jobbsidor i ett slag som därför gör det möjligt att undvika att gå igenom hela bekymret med att gå till varje sida individuellt.

Cribs Norge – För dig som vill jobba i Norge
Cribs Norge är den största portalen för svenskar som vill bo och jobba i Norge.

Hos oss hittar du allt från lediga jobb och bostäder i Norge till hur du enkelt fyller i ett skattekort och orienterar dig i det norska regelverket. Vi finns till för dig!

CV-granskning
Ditt CV är förmodligen det viktigaste dokumentet när du söker jobb. Är du osäker på om ditt CV håller måttet, eller vill du få tips på hur du kan göra ditt CV bättre? Vi erbjuder professionell CV-granskning till ett mycket bra pris. Feedbacken du får använder du till att förbättra ditt CV.

CV konsult
Söker du arbete men får aldrig chansen att visa vad du kan eller vem du är? Ett välformulerat och genomtänkt CV ger dig större möjlighet att få komma på intervju.Med hjälp av CVkonsult får du ett konkurrenskraftigt CV till ett konkurrenskraftigt pris.

Om du ändå vill skriva ditt CV på egen hand så kan du få gratis tips och råd om vad du skall tänka på.

Förskolejobb
Förskolejobb är platsen för dig som har relevant utbildning inom förskolan eller fritids. Förskolejobb strävar efter att ha så många spännande jobb med det där ”lilla extra” som möjligt . Med det där ”lilla extra” menar vi till exempel en speciell pedagogisk inriktning eller profil.

It-jobb
Vi är en förmedlare av arbeten som hittar rätt man för rätt plats. Vi verkar i främst Stockholm, Göteborg, Karlstad och Malmö. Hemort: Karlstad

Jobbaextra
Hos jobbaextra.se hittar du arbetssökande som söker extrajobb, sommarjobb, säsongsjobb, utlandsjobb och heltidsjobb. Sök i vår databas med tusentals arbetssökande och hitta rätt personal direkt!

Jobbladet
Sök kvalificerade jobb på Jobbladet. Vi är det självklara valet för dig som söker efter ett nytt arbete och fortsatt karriärutveckling. Genom Jobbladet.se ökar du tillgängligheten att komma i kontakt med kvalificerade arbetsgivare i Sverige. Vi erbjuder arbetsgivare en kostnadseffektiv och modern rekryteringsmodell som vi är ensamma om att kunna erbjuda i Sverige. Hemort: Stockholm

Jooble
Jooble är samma typ av sökmotor med en liten skillnad: den är specialicerad på jobbsökning. Vår sökmotor söker efter jobbannonser från de bästa jobbsajterna i Sverige.

Jobbidag.se
Jobbidag.se – Sveriges NYA mötesplats för arbetssökande, rekryterare och företag.

Jobblediga
Jobblediga.se är en webbsida som gör det lättare för dig att söka efter och hitta lediga jobb och tjänster. För att underlätta att söka efter nya jobb är Jobblediga.se även anpassad för mobila webbläsare så att det blir enkelt att söka vart du än befinner dig.

Jobblediga.se innehåller också en jobbcoach blogg med tips om hur man söker jobb eller hur man kan ta nästa steg i sin karriär.

JobbGarant
JobbGarant erbjuder bl.a inkomstförsäkring vid arbetslöshet. Du kan försäkra upp till 160 000 kr/mån och du får pris på 1 sekund! Hemort: Stockholm

Jobbintervju
Detta är en sajt som handlar om fenomenet jobbintervju! Den riktar sig främst till dig som söker nytt arbete, är arbetslös, går ut högskola och universitet. Till dig som enbart vill förbereda dig i händelse att du behöver söka jobb. Till dig som blivit kallad till anställningsintervju. Jag skriver om tips, guider, tjänster, produkter, länkar och annat jag tycker är intressant inom detta område.

Jobbkartan.se
Jobbkartan.se är en sökmotor för jobbannonser. De lediga jobben placeras ut på en karta, så att du enkelt kan hitta ett nytt jobb i närheten av din bostad, eller i en specifik stadsdel. Spara tid och miljö: skaffa ett jobb i närheten! De geografiska positionerna baseras på postnummerområden, och är därför ungefärliga.

Jobbporten.se
Lediga jobb från hela Sverige på Jobbporten.se Här finns över 12.000 lediga tjänster att söka.

Medrek.se – Jobb inom sjukvård
Medrek.se hjälper dig som söker jobb och en ny karriär inom Hälso- och sjukvård, medicin, omsorg, tandvård, kriminalvård, och Life Science.

Praktik i Kina
Vi erbjuder praktik i Shanghai och Kina. We offer internships in Shanghai and China.
Hemort: Kristianstad

Skandinavisk Personal
Du är din mest kraftfulla resurs! Ingenting är omöjligt med rätt mental attityd! Vi ordnar jobb i hela världen. Hemort: Stockholm

Skogsjobb – Skogen.se
För dig som söker nytt jobb i skogsbranschen.
Här samlar vi de lediga tjänster som utannonseras i det senaste numret av tidningen SKOGEN men också tjänster som enbart publiceras på nätet.
Anmäl dig till vår bevakning så får du ett e-postmeddelande varje gång det finns ett nytt jobb i SKOGENs platsbank.

Skoljobb.se
Skoljobb.se hjälper dig som söker jobb och en ny karriär inom pedagogik, utbildning, förskola, grundskola, gymnasieskola, universitet och högskola.

SskWebben
Sveriges nätverk av sjuksköterskor. Hemort: Helsingborg

Veterankraft
I vår Veteranbank har vi nu över 1400 personer, bestående av personer som tidigare arbetat som VD:ar, jurister, städpersonal, hantverkare, ekonomichefer, ekonomiadministratörer, matematikprofessor, grävmaskinister, receptionister, politiker, affärsbiträden, chaufförer etc etc.
Vi kan med andra ord hjälpa dig eller ditt företag med (nästan) vad som helst.
Behöver du hjälp på ditt företag eller kanske du själv eller din familj så tveka inte att kontakta oss för stora och mindre uppdrag. Hemort: Kungsbacka

Äldre Länkar

Academic Search
Academic Search erbjuder företag professionell hjälp med att rekrytera chefer och specialister samt att attrahera och rekrytera yngre akademiker. Vi är ett rekryteringsföretag som kombinerar den oersättliga personliga kontakten och traditionella sökvägar med de unika möjligheter som Internet erbjuder.
Allt för jobbet
Där människor och möjligheter möts!
Autostaffer
Gratistjänst som förmedlar anonyma förfrågningar till över 1000 bemanningsföretag i hela landet.
CareerBuilder
På careerbuilder.se finns platsannonser, företagspresentationer och jobbsökartips. Här får du tips och inspiration!
Civilekonomerna
CS jobb
Sveriges ledande rekryteringssajt inom IT
CV-online.se
Skapa ett attraktivt och professionellt CV på bara några minuter. Inga program eller förkunskaper krävs!
Danmarks Arbetsförmedling
Eniro Jobbsök
Användarvänlig och tydlig jobbtjänst via Eniro.
Grensetjänsten
Samlad information för företag, privatpersoner, organisationer m.fl,
i aktuella frågor som rör strömmar mellan länderna Norge och Sverige.
Gröna jobb
Jobb i gröna näringen
Hemq.se
Sveriges bästa samlingsplats för hushåll, arbetsgivare och leverantörer av hemnära tjänster
Human online
Human online erbjuder lediga jobb, rekryteringsföretag samt artiklar och nyheter om jobb och arbete.
Infoteket
är ett verktyg för planering av studier och arbete
har fokus på Västra Götaland
vill belysa de möjligheter, som människor har att studera, jobba och trivas i regionen.
International Services!
Arbeta på kryssningsfartyg? Eller på Disneyland i Paris eller Florida? Kika då in den på den här hemsidan!
Jobbautomlands.se
Här hittar du lediga jobb från arbetsgivare över hela världen.
Jobbet.se
Yrken utan krav på högskoleutbildning
Jobbformedlaren.se
En av Sveriges snabbast växande jobbsajter. Hitta jobb i hela Skandinavien! Bli medlem kostnadsfritt och ta del av vårat stora utbud med tjänster.
Jobb i Australien
Jobba i USA
Jobbkoll.se
vägleder dig som vill skaffa ett jobb och vill veta hur saker funkar i arbetslivet.
Jobsafari
Här kan du söka bland tusentals jobbannonser som blir annonserade på Internet. Varje natt söker vi efter nya platsannonser som publiceras på de stora jobbsajterna och företagens egna hemsidor.
Jobbsajten.se
Alla arbetsområden
JobbSverige.se
JobbSveriges mål är att bli den ledande jobbsajten i Sverige.
Genom enkelhet och lättillgänglighet för besökaren är JobbSverige det naturliga valet för företag som vill rekrytera den mest kompetenta personalen.
JobbTorget.se
Presenterar över 100 svenska arbetsförmedlare i en översikt samt i olika sektorer. Bra jobbsökarverktyg
Jobzone.se
Välkommen att hitta ditt nya jobb genom ”Branschens bästa arbetsgivare”
Karriärportalen
Löneförhandlingsskola och andra konsumentartiklar för de som vill utvecklas snabbt i sin karriär. Sveriges enda företagsregister speciellt anpassat för arbetssökande finns på Karriärportalen. Tips till studenter som vill komma in snabbt på arbetsmarknaden.
Krogpersonal.se
Hjälper dig att snabbt och enkelt söka jobb eller rekrytera personal inom hotell och restaurang.
LokusJobb
LokusJobb (f.d. Smartjobb) startade i maj 1998 och är idag en av de största förmedlarna av platsannonser i Sverige. På LokusJobb har besökaren möjlighet att se platsannonser från ca 50 dagstidningar samlade på ett enda ställe.
Mera Jobb.se
Monster.com
”Hemskt bra jobbsajt”
MyTellus.com
Sida för dig som vill jobba utomlands
Naturbruk.se
Här hittar du utbildningar inom naturbruk. Bakom sajten står Naturbruksskolornas förening, Yrkesnämnderna och SLU.
Nordjobb
Nordjobb i ett nötskal
• erbjuder sommarjobb i ett annat nordiskt land
• förmedlar en bostad till dig
• erbjuder dig ett spännande och intressant fritidsprogram
• du måste vara nordisk medborgare, 18-28 år gammal (2006: född 1.1.1978-1.7.1988, 18 år senast 1.7.2006) och behärska svenska, norska eller 
danska.
Norges arbetsförmedling
Offentliga jobb
Platsannons
SACO
Sveriges Akademikers Centralorganisation är den samlande organisationen för alla fackligt organiserade akademiker.
Shortcut
Nätverk för alla som är aktivt intresserade av sitt arbetsliv.
Skandinavisk rekrytering
SkiSweden – SLAO
Utbildning inom skidsporten.
Skoljobb.se
Mediakanal för marknadsföring av arbetsgivare och effektiv annonsering efter personal inom förskola, skola, universitet och förvaltning.
Sommarjobb.se
Sök sommarjobbet här.
Statsjobb
Lediga jobb inom den offentliga sektorn.
Stepstone
Alla arbetsområden
Sydsvenskan jobb
ut
Säljjobb – lediga jobb inom försäljning
Säljjobb är jobbsökarsajten för Dig som söker jobb inom försäljning. På Säljjobb kan Du hitta spännande försäljningsrelaterade jobb som till exempel försäljningschef, account manager, telefonförsäljare och butikssäljare.

TraineeGuiden.se
finns till för dig som är student. Vår ambition är att vara den naturliga startpunkten när du vill hitta information om traineeprogram. Hos oss ska du hitta samtliga Svenska traineeprogram.

Utbrändhetshjälpen
Hjälp och stöd för dig som drabbats av utbrändhet eller har någon anhörig som drabbats.
Utsikt.nu
Hjälper dig att hitta till studier eller jobb utomlands.
Vikarien.se
arbetar med att förmedla kontakter mellan skolor och lärarvikarier. Vikarien.se är en internettjänst där skolor erbjuder vikariat på för- och grundkolenivå. Dessa vikariat matchas mot lediga vikarier för epost- och smsutskick. Skolor kan även söka efter vikarier i vår databas.
Vittra.se
I Vittra vill vi öka elevers livschanser genom utbildning och lärande. För att eleven ska uppleva tiden i skolan som såväl meningsfull som lustfylld krävs att vi bygger och skapar tillsammans. Våra motiverade och engagerade pedagoger är garanter för detta. I sitt arbete utgår de från elevens förutsättningar, intressen och förmågor. Vi gör det genom att arbeta med individuella utvecklingsplaner för alla elever. Samtidigt arbetar vi med tydliga spelregler och en gemensam kultur som bygger på våra kännetecken personligt ansvar, olikhet och tydlighet.
Worldfinder.se
platsen där du snabbt får tillgång till översättningar, fraser och ord från nio högklassiska ordböcker.
Workshopping
Global jobbportal – Mycket bra!
XLNTjobs

 

1 kommentar

Jenny Finne · 26 januari, 2017 kl. 03:19

Hej,

Jag såg att ni på sverigesurfen.se har en länksamling med externa länkar till olika jobbportaler. Vilken toppen idé där för att hjälpa jobbsökanden ut på arbetsmarknaden!

Själv jobbar jag för en jobbportal Studentjob.se, som har ett brett utbud av jobb inom olika områden. Studentjob.se är en jobbportal som hjälper unga stundenter och övriga att etablera sig på arbetsmarknaden. Därför tänkte jag fråga er om ni möjligtvis vore intresserade av att lägga till vår hemsida till era resurslänkar: https://www.studentjob.se/?

Lite kort om oss, StudentJob.se är en nylanserad sida för att hjälpa studenter och övriga som håller på att etablera sig på arbetsmarknaden att komma i kontakt med arbetsgivare och lyckas med sin ansökan. Internationellt har vi över 4 miljoner användare, vilket så klart erbjuder spännande möjligheter! Givetvis är det gratis för arbetssökande och arbetsgivare att använda hemsidan.

Om ni har ytterligare funderingar är det bara att höra av er, så ska jag se till att hjälpa er.

Tack snälla för er tid, och jag önskar er en riktigt fin eftermiddag!

Med vänliga hälsningar,

Jenny Finne
Online marketeer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *