Villkor för länk

Det är helt gratis lägga till ditt länktips på Sverigesurfen.se. Vi har inget återlänkningskrav men blir förstås glada om du länkar tillbaka. Det tjänar vi båda på!
OBS!  Vi granskar alla länktips manuellt innan godkännande!

ANVÄNDARVILLOR

Vad gäller för att få lägga till ett  länktips helt gratis?

 • Inga pornografiska webbplatser är tillåtna.
 • Inga rasistiska och främlingsfientliga webbplatser är tillåtna.
 • Inga webbplatser inom fyrverkerier, vapen och produkt kopior (klockor, telefoner etc) är tillåtna. Detta pga Googles regler.
 • Länktips som är uppenbara affiliatesidor/länkar utan något direkt innehåll eller har kopierat ett företags domännamn med skäl att samla trafik till dess partnerprogram, godkänns inte!
 • Alla webbplatser skall följa svensk lag.
 • Alla webbplatser skall vara på svenska. Sidor på engelska godkänns inte!
 • Personliga MLM webbplatser som endast är till för att värva nya medlemmar godkänns inte!
 • En webbplats kan tas bort av administratörerna utan något som helst skäl.
  (Om webbplatsen till exempel har ändrat karaktär och innehåll sedan vi godkände den.)
 • Du ger Sverigesurfen.se rätt att använda den information och den bild/bilder du lämnar vid registrering av länktipset samt runt om på Sverigesurfens sidor. Vi ändrar inte dina uppgifter om de uppfyller kraven. Vi kan dock ta bort/korrigera ev. fel inskrivningar såsom URLen vilken många skriver fel.
 • När du anger nyckelord (taggar) för din webbplats var god ange relativa sökord/nyckelord som handlar om din sida.
 • Endast huvuddomännamnet för en sida skall läggas till, inga undersidor!

Kontakt med oss sker via e-post på Kontaktsidan

Hur fort blir mitt länktips tillagt i katalogen?
Vi granskar alla länktips helt manuellt innan vi godkänner dem!
Ditt länktips hanterar vi snarast och beroende på hur många länktips som kommer in publicerar vi den inom en vecka, ibland samma dag eller nästkommande!

Hur länge får mitt länktips vara med och synas?
Så länge du vill. Eller så länge ditt länktips inte ändrar karaktär och innehåll vilket strider mot våra villkor i övrigt. Eller så länge Sverigesurfen.se existerar…

Vad gör jag om mitt länktips upphör att existera eller jag inte längre kan se länktipset?
Vänligen meddela oss om du lägger ner din egen webbplats så vi kan radera länktipset!
Har du endast tipsat om någon annans hemsida/blogg, och du märker att den är nedlagd eller att någon annan övertaget domännamnet och ändrat innehåll som strider mot våra villkor; Vänligen meddela oss så vi kan radera den!

Hur uppdaterar/raderar jag min länk?
Tyvärr måste du lägga upp ditt länktips på nytt om du vill ändra något. Då kommer ju länken även överst bland länktipsen igen..
För att radera din länk, vänligen kontakta oss.

Ansvarsavsägande
Sverigesurfen.se tar inget ansvar för innehållet på respektive webbplats som en länk leder till. Det är upp till varje person som lägger in länkar att ta eget ansvar så innehållet på webbplatsens detaljsida är godtyckligt. Om någon länk skulle innehålla sådant material/länktips som inte platsar på Sverigesurfen.se, har administratörerna full rättighet att ta bort länktipset utan någon som helst motivering.

Likaså, om länktipset en gång godkänts, men innehållet ändrat karaktär på så sätt  att länktipset inte längre platsar på Sverigesurfen.se, har administratörerna full rättighet att ta bort länktipset utan någon som helst motivering.

Feedback
Skulle du som besöker Sverigesurfen.se, ha upptäckt missbruk av länktips, maila oss direkt genom vår Kontakt sida så går vi vidare i ärendet.

Datum för dagens fastställda villkor
2013-09-26