Välkommen till Tretti – här hittar du Nordens största utbud av vitvaror och hushållsapparater!

Vår vision är att ett stort utbud ger dig bättre möjlighet att hitta den rätta produkten som passar in i din vardag. Därför har vi har vi både prisvärda budgetprodukter, välkända märkesvaror och lyxmodeller i vårt stora sortiment. Och skulle du behöva hjälpa att välja rätt så är våra produktspecialister alltid redo att hjälpa till. Du kan ringa på 0771 31 30 31 eller mejla till info@tretti.se för att få hjälp att välja ut ett antal produkter som perfekt matchar dina behov.

Du får såklart fri frakt när du handlar hos Tretti. Vi levererar kostnadsfritt vitvaror till din tomtgräns/portuppgång och mindre hushållsapparater till ditt närmaste postombud. Dessutom erbjuder vi flera tilläggstjänster såsom uppbärning, installation och bortforsling av din gamla vitvara. Vårt motto är att det ska vara enkelt att handla online.



Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *