Skyltex erbjuder en mängd olika typer av skyltar och reklamlösningar i alla möjliga tänkbara storlekar. Från dörrskyltar, visitkort, rollupps, flaggor och brodyr på profilkläder till vägskyltar, stora fasadskyltar med belysning, 3D skyltar och foliering av företagsbilen.

Skyltar
Vi har den senaste tekniken för utfrästa skyltar och i kombination med laserskuren plast, och eventuellt LED-belysning, får skyltarna ett modernt och exklusivt uttryck. På ljusskyltar, ljuslådor och LED-skyltar går det att få belysning framåt, bakåt, på sidorna, i profilbokstäverna eller i andra utskurna objekt. En ljusskylt är ofta en lackerad aluminiumplåt med en folierad akrylfront eller tryckt spännduksfront där ljuset lyser igenom. 3D skyltar kan fås med logo, figurer eller text i frigolit. Välj storlek, variant och färg till lacken. En blank laserskuren plexifront gör att skylten får en superfin finish.

Profil- och arbetskläder
Hitta en design och funktionalitet som passar just ditt företags image. Vi utför alla former av märkning t.ex. brodyr, screentryck och transfertryck. Screentryck är den vanligaste formen när det kommer till t-shirts och andra textilplagg, speciellt i större kvantiteter. Anledningen är att screentryck är slitstarkt, har hög kvalité och tillverkas genom en process som gör att kostnaderna sjunker ju fler plagg som beställs. Det går att screentrycka på andra material som plast, metall, papper m.m.

 


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *