Högt blodtryck är något som allt mer börjat gå under definitionen ”en folksjukdom i modern tid”. Över 1,5 miljon svenskar har ett för högt blodtryck, något som på sikt kan orsaka en mängd olika sorters sjukdomar. Anledningarna är flera men de kanske största orsakerna är att vi blir allt mer stillasittande samt äter sämre mat. Med hjälp av teknologins frammarsch är det dock numer enkelt att hålla koll på sitt blodtryck. Detta med hjälp av en blodtrycksmätare. Blodtrycksmatare.nu är en hemsida som listar och rangordnar en mängd olika mätare.


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Hälsa, sjukvård, läkemedel

Läkartidningen – organ för Sveriges läkarförbund

Läkartidningen – organ för Sveriges läkarförbund – är en medicinskt vetenskaplig och läkarfacklig tidskrift med tonvikt på medicinskt innehåll av internationell vetenskaplig standard.

Massage

Hudvård Östermalm

Hud i Fokus är en hudvårdsverksamhet på Östermalm där vi erbjuder dig det bästa för just din hud. Med olika ansiktsbehandlingar, djuprengöringar, kemisk peeling och vaxning vill vi hjälpa dig att se strålande ut efter Läs mer…

Arbeta och försörja dig

Ersättningskollen – Vem som helst kan råka illa ut!

På Ersättningskollen, får du koll på hur mycket pengar du kan få om du blir sjuk eller råkar ut för ett olycksfall.