Peter Rathje är en mäklare som kämpar sig fram i Stockholm bland bostäderna och försäljningarna. Mäklaryrket var länge en dröm för Peter och när det väl gick i upplevelse blev han mycket nöjd. Förutom mäklarintresset har han ett väldigt stort intresse för bilar, då han både äger än äldre Porsche 964 turbo från 1991 samt en ny Tesla model X. Peter Rathje säger själv att han har haft alldeles för många bilar, men så blir det enkelt när det är ens största intresse. När han var mindre var det Porsche 964 turbo som han hade på väggen som bild, och han kände att nu när han blev äldre var han bara tvungen till att skaffa sig en. Läs mer om Peter och hans liv på hans egna personliga sida.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *