Peter Rathje är en mäklare som kämpar sig fram i Stockholm bland bostäderna och försäljningarna. Mäklaryrket var länge en dröm för Peter och när det väl gick i upplevelse blev han mycket nöjd. Förutom mäklarintresset har han ett väldigt stort intresse för bilar, då han både äger än äldre Porsche 964 turbo från 1991 samt en ny Tesla model X. Peter Rathje säger själv att han har haft alldeles för många bilar, men så blir det enkelt när det är ens största intresse. När han var mindre var det Porsche 964 turbo som han hade på väggen som bild, och han kände att nu när han blev äldre var han bara tvungen till att skaffa sig en. Läs mer om Peter och hans liv på hans egna personliga sida.


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Mäklare

Michael Montin, mäklaren i Marbella

Michael Montin är en mäklare som idag arbetar och har ett kontor i Marbella, Spaninen. Efter att i många år ha arbetat i Sverige som mäklare på mäklarhuset Stockholm valde Michael tillsammans med kollegan att Läs mer…

Mäklare

Peter Eriksén Mäklare

Peter Eriksén är en mäklare i centrala Stockholm som dagligen ställs för utmaningar i form av försäljning av bostäder. Han är idag delägare på Mäklarhuset Innerstan sedan 2008 med flera nöjda kunder. Peter anser att Läs mer…

Bostad, hem & hus

Daniel Gyllendahl | Mäklaren som lyckades

Foto; Therése Särnbäck Daniel Gyllendahl, är idag en toppmäklare i centrala Stockholm, han har sedan tidigare arbetat på Bjurfors men han tyckte att det begränsade honom och han behövde något bättre. Det var då han Läs mer…