Frontplay headwear säljer högkvalitativa kepsar till företag och organisationer. År 2013 blev två bröderna sugna på kepsar som representerar deras lokala basketklubb. När de försökte hitta någon som kunde leverera sådana blev de förvånade över bristen på utbud och inspirerade att själva starta ett företag där kunder kan designa egen keps helt själv. De ville hjälpa andra som precis som de själva letade efter unika kepsar av hög kvalitet som representerar ens egna organisation och identitet.

Idag är Frontplay headwear den ledande leverantören av sitt slag i Sverige och har kunder över hela Europa. Från huvudkontoret i Stockholm sköts kommunikation och designarbete. Grundarna har själva rötter från Bangladesh varför man enkelt kunde bygga starka relationer med de tillverkare i landet man valde att jobba med.


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Apotek

Ditt apotek på nätet – receptfria läkemedel, naturmedicin, hälso- och skönhetsprodukter

Mecindo är ett engelskt onlineapotek med över 6000 produkter. I sortimentet hittar du produkter mot en lång rad hälsoproblem och tillstånd, från förkylning och ihållande hosta till viktnedgång, matsmältningsproblem och hjälp till att sluta röka. Läs mer…

Kultur & Konst

Konsthandel24.se – Unik konst online!

På konsthandel24.se finns 100% handmålade tavlor till fantastiska priser! Tavlorna är målade med olja eller akryl på bomull, linne eller poyestercanvas och färdiguppspända på kilram med hängare. Redo att pryda Er vägg!  Vi har alltid Läs mer…

Butik

Sveriges största och billigaste urval av skrivarpatroner

Välkommen till Sveriges största och billigaste urval av patroner och tillbehör! INKPRO har både kompatibla skrivarpatroner i superbra kvalitet som passar till laserskrivare från bl.a. Brother, Canon, HP, Epson, Dell, Oki och Lexmark, samt originaltonerkassetter Läs mer…