Frontplay headwear säljer högkvalitativa kepsar till företag och organisationer. År 2013 blev två bröderna sugna på kepsar som representerar deras lokala basketklubb. När de försökte hitta någon som kunde leverera sådana blev de förvånade över bristen på utbud och inspirerade att själva starta ett företag där kunder kan designa egen keps helt själv. De ville hjälpa andra som precis som de själva letade efter unika kepsar av hög kvalitet som representerar ens egna organisation och identitet.

Idag är Frontplay headwear den ledande leverantören av sitt slag i Sverige och har kunder över hela Europa. Från huvudkontoret i Stockholm sköts kommunikation och designarbete. Grundarna har själva rötter från Bangladesh varför man enkelt kunde bygga starka relationer med de tillverkare i landet man valde att jobba med.


Kategorier: Butik

Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *