Det nya sättet att göra virkesaffärer på! Virkesbörsen grundades 2015 och är den enda oberoende och fristående digitala marknadsplatsen för köp och sälj av virke. Deras vision är att skapa en enkel, transparent, lönsam och trygg virkesmarknad för alla involverade aktörer. Virkesbörsen har en lång erfarenhet av skogsindustrin och brinner för att skapa en effektiv virkesmarknad.


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Företagande

Smartoff

Smartoff är ett program för dig och ditt företag som behöver förenkla utskickningar av fakturering, offerter och för dem som vill ha ett mycket lättanvänt orderprogram. Smartoff gör att du och ditt företag kan hela Läs mer…

Arbeta och försörja dig

Alternativ.nu, sveriges diskussionsforum för självhushållning!

Rallaroser. Foto; pixabay.com På, Alternativ.nu,  kan du få hjälp att bli mer självförsörjande genom att läsa, fråga och diskutera husbehovsodling, djurhållning, hantverk, byggande, boende, tillvaratagande och mycket annat en självhushållare kan behöva kunna. Alternativs handbok i Läs mer…

Barn & Familj

Fryshuset bygger relationer med unga

Fotograf/Källa; Martin von Krogh Fryshuset gör det möjligt för unga att genom sina passioner förändra världen! Vi skapar gemenskaper där unga syns, hörs och räknas. På denna grund bedriver vi ett 50-tal olika verksamheter inom Läs mer…