Ju äldre man blir ju sämre hör man. Foto; pixabay

GN Hearing är en av världens största tillverkare av hörapparater och de hjälper människor att återupptäcka hörseln genom att erbjuda innovativa hörapparater som kombinerar eget tänkande och design med god teknik.

ReSound  ger utmärkt ljud genom att erbjuda innovativa hörapparater som kombinerar eget tänkande och design med god teknik – allt baserat på djup audiologisk insikt och förståelse för brukare med hörapparat. När du sätter de nya ReSound LiNX 3D i öronen kommer du att uppleva alla fördelar med det absolut senaste inom Smart Hearing.
Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Hälsa, sjukvård, läkemedel

Få ett bättre vardag med hjälpmedel

När du blir gammal finns det många utmaningar i livet. En av dem är behovet av hjälpmedel. Genom att köpa några olika saker kan det dagliga livet enkelt förbättras. Du hittar ett stort urval av denna Läs mer…

Hälsa, sjukvård, läkemedel

Professionella drogtester för hemmabruk

Sedan 1995 har narkotikatest.se arbetat med professionell drogtestning. Våra många kunder består av företag, behandlingshem, socialförvaltningar och privatpersoner. När du handlar hos oss är du alltid garanterad kompetent kundservice, som kan ge dig råd om Läs mer…

Arbeta och försörja dig

Alternativ.nu, sveriges diskussionsforum för självhushållning!

Rallaroser. Foto; pixabay.com På, Alternativ.nu,  kan du få hjälp att bli mer självförsörjande genom att läsa, fråga och diskutera husbehovsodling, djurhållning, hantverk, byggande, boende, tillvaratagande och mycket annat en självhushållare kan behöva kunna. Alternativs handbok i Läs mer…