Ju äldre man blir ju sämre hör man. Foto; pixabay

GN Hearing är en av världens största tillverkare av hörapparater och de hjälper människor att återupptäcka hörseln genom att erbjuda innovativa hörapparater som kombinerar eget tänkande och design med god teknik.

ReSound  ger utmärkt ljud genom att erbjuda innovativa hörapparater som kombinerar eget tänkande och design med god teknik – allt baserat på djup audiologisk insikt och förståelse för brukare med hörapparat. När du sätter de nya ReSound LiNX 3D i öronen kommer du att uppleva alla fördelar med det absolut senaste inom Smart Hearing.
Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, ListitSweden.se, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *