Foto; pixabay.com

Fobo verkar för och sprida kunskap om organisk biologisk odling och vänder sig till alla som önskar en resursbevarande odling och säger nej till konstgödsel och kemiska bekämpningsmedel. Man har ca 1600 medlemmar och tio lokalföreningar och bland medlemmarna finns såväl yrkesodlare som husbehovsodlare och konsumenter
Fobo, som är den naturliga hemvisten för alla som odlar ekologiskt och för alla som är intresserade av ekologisk trädgårdsodling, ger ut medlemstidningen Odlaren som utkommer med 4 nummer per år.


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Trädgården

Allt om trädgård

Allt om Trädgård är Nordens största trädgårdstidning med tips, idéer och råd för din trädgård, kolonilott, balkong eller stugtomt.

Trädgården

Stubbfräsning Kalmar

Foto; pixabay Stubbfräsning Kalmar, Öland och övriga Småland. Vi fräser bort stubbar och ser till att ni slipper onödiga stubbar som är i vägen. Vår maskin klarar av alla uppdrag inom stubbfräsning. Kontakta http://kalmarstubbfrasning.se/ och få bort Läs mer…

Prylar

Fixa växthuset i sommar

Få hjälp att hitta ett billigt växthus online. Praktiska och billiga växthus med stomme i aluminium och som täcks med glas. Här hittar du Billiga och praktiska växthus, perfekt för planteringar och växter. Vi hoppas att Läs mer…