Vill du sitta framför en dator på ett tyst kontor, kämpa för att inte somna av tristess och vänta på att klockan ska slå fem, fredag, semester? Eller vill du känna svetten bryta ut när du lägger sista hand vid Nobelmiddagens förrätt? Rekommendera viner till avsmakningsmenyn på en Guide Michelin-restaurang, servera gäster med ett lugn trots att hela köket kämpar mot klockan, se dina tårtkreationer på hundratals bröllopsfoton, äga ett RAW food-café i New York, baka stans bästa bullar. Vår restaurangskola ligger mitt på Kungsholmen och är den enda i Stockholms innerstad. Vi har även en egen restaurang som ligger bara några hundra meter från skolan.
Vårt Restaurangprogram ger dig starten till en karriär inom restaurangnäringen. Det blir också en plattform för en mängd andra yrken såväl nationellt som internationellt. Sist men inte minst – våra elever gör sin praktik på landets främsta restauranger. Branschen vill ha engagerade och passionerade elever och det hittar man hos oss.


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, ListitSweden.se, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *