Vill du sitta framför en dator på ett tyst kontor, kämpa för att inte somna av tristess och vänta på att klockan ska slå fem, fredag, semester? Eller vill du känna svetten bryta ut när du lägger sista hand vid Nobelmiddagens förrätt? Rekommendera viner till avsmakningsmenyn på en Guide Michelin-restaurang, servera gäster med ett lugn trots att hela köket kämpar mot klockan, se dina tårtkreationer på hundratals bröllopsfoton, äga ett RAW food-café i New York, baka stans bästa bullar. Vår restaurangskola ligger mitt på Kungsholmen och är den enda i Stockholms innerstad. Vi har även en egen restaurang som ligger bara några hundra meter från skolan.
Vårt Restaurangprogram ger dig starten till en karriär inom restaurangnäringen. Det blir också en plattform för en mängd andra yrken såväl nationellt som internationellt. Sist men inte minst – våra elever gör sin praktik på landets främsta restauranger. Branschen vill ha engagerade och passionerade elever och det hittar man hos oss.


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Föreningar

Tjäna pengar till klassen med Skolskrapet

Skolskrapet är det nya när ni skall tjäna pengar till klassen, klasskassan, klassresan och skolresan. Med 60% vinst tjänar ni mest på ett roligt, enkelt och lagbyggande sätt.    

Förskola & Skola

Droginformation.nu

Droginformation.nu – Drogföreläsningar och förebyggande droginformation! Droginformation.nu’s drogföreläsningar och förebyggande droginformation motiverar barn, ungdomar och vuxna att välja drogfria liv – och istället inrikta sig på att nå sina mål. Över 700 000 har hört Läs mer…

Bloggtips

Formlära – Ordklasser

Dessa arbeten inom svensk grammatik handlar om läsande, skrivande och kommunikation mellan människor. Hemsida; http://www.ordklasser.se/