Vi ÄR 2JURISTER I YSTAD! Vi hjälper dig att bevaka dina intressen. För oss är det viktigt att du som klient kan känna dig trygg och förstår vad som händer under hela processen. Vi börjar därför alltid med ett kostnadsfritt förutsättningslöst samtal där du berättar om vad du vill bli hjälpt med. Vi går sedan tillsammans igenom vad vi kan göra för dig och vad en eventuell kostnad kan bli. Vi hjälper dig dessutom att ansöka om rättsskydd eller rättshjälp om det är möjligt. Tveka inte att kontakta oss – vi hjälper dig! Vi finns även på Facebook!

Adress;
Ruuthsbovägen 8, 271 91 Ystads kommun
Telefon;
070-991 73 68
Öppettider
09:00–17:00

Mina varmaste rekommendationer
Jag som driver och äger HittaUpplevelse.se, heter Carl Stridsberg. Jag vill varmt rekommendera de båda kompisarna sedan 30 år tillbaka, juristerna Anders Samuelsson och Peter Lundell, som är ”2jurister i Ystad” . Båda utexaminerade vid millennieskiftet från Lunds Juridiska Fakultet. De är sympatiska, vänliga, empatiska och mycket kompetenta. Söker du en jurist, vänd dig till dem i största förtroende.


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Brott, juridik, rättsfrågor

Notarius Publicus Linköping & Norrköping

Foto; pixabay.com Levin Juristbyrå i Norrköping och Linköping hjälper dig som är i behov av hjälp från en Notarius Publicus! Vi är öppna för att ta emot både större och mindre uppdrag och vi hjälper Läs mer…

Arv

Familjens jurist

Familjens jurist Familjens jurist finns till för att ta hand om alla rättsliga frågor som rör privat- och familjeliv. Från dokument som äktenskapsförord, samboavtal, testamente, hjälp med bouppteckning till rådgivning och information om trygghet för Läs mer…

Brott, juridik, rättsfrågor

Lawline – Gör juridiken enkel!

Lawlines syfte är att sänka trösklarna för juridik genom att erbjuda inledande juridisk rådgivning helt gratis. Samtidigt bygger vi samarbeten mellan Lawlines organisation och arbetslivet genom våra partners och utgöra en plattform för möten, utbildning, Läs mer…