Foto; pixabay.com

Alla nyheter. Alla perspektiv. I en app. Omnis redaktörer sammanfattar nyheterna – och tar dig enkelt vidare till ursprungskällorna.


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Digitala mötesplatser

Svenskarna och internet 2016

På torsdag 19 oktober släpper "IIS - Internetstiftelsen i Sverige" rapporten "Svenskarna och internet 2017"! Missa inte presentationen av innehållet - de sänder även live på deras Facebooksida  med start 8.30.

Dataprogram

Bredbandskollen.se

Bredbandskollen är ett konsumentverktyg som hjälper bredbandskunder att utvärdera sin bredbandsuppkoppling. Med hjälp av verktyget kan konsumenten få ett mätvärde och en rekommendation hur väl detta mätvärde stämmer överens med den förväntade kapaciteten på Internetanslutningen. Läs mer…

IT & Data

Skicka bildfiler via nätet

Det finns ett antal bra tjänster på internet för att skicka stora bildfiler som inte är så lämpliga att skicka via vanlig e-post som ju ofta har sina begränsningar. Själv använder jag mig mest av Läs mer…