Foto; pixabay.com

Alla nyheter. Alla perspektiv. I en app. Omnis redaktörer sammanfattar nyheterna – och tar dig enkelt vidare till ursprungskällorna.


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

IT & Data

Skicka bildfiler via nätet

Det finns ett antal bra tjänster på internet för att skicka stora bildfiler som inte är så lämpliga att skicka via vanlig e-post som ju ofta har sina begränsningar. Själv använder jag mig mest av Läs mer…

Android

I LIKE RADIO finns alltid något nytt att uppleva!

I LIKE RADIO är MTG Sveriges digitala plattform för radio. Här finns några av Sveriges mest populära radiokanaler samlade tillsammans med ett tjugotal skräddarsydda musikkanaler och ett helt gäng intressanta och spännande podcasts. På I Läs mer…

Appar

Appen Splitwise – dela upp gemensamma utgifter!

Foto/Källa; Splitwise Appen Splitwise gör det enkelt att dela upp gemensamma utgifter på en resa eller i ett kollektiv. Den här kostnadsfria appen, som är tillgänglig för iPhone och Android, är idealisk om du ofta är Läs mer…