konsthandel24.se finns 100% handmålade tavlor till fantastiska priser! Tavlorna är målade med olja eller akryl på bomull, linne eller poyestercanvas och färdiguppspända på kilram med hängare. Redo att pryda Er vägg!  Vi har alltid fri frakt och alltid 14 dagars öppet köp! Vi arbetar också aktivt med hållbarhet och kvalitet för att konstverken ska skänka den där lite extra goa känslan. Titta gärna in på vår blogg också! Konsthandeln spekulerar kallar vi den.


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Prylar

Säkerhetshyvel – Allt Du Behöver Veta

Allt du behöver veta om säkerhetshyvlar!

Prylar

Vepax verktyg

Köp verktyg på nätet, billigt och snabbt. Performance gel, Milwauke tigersåg.

Prylar

Fixa växthuset i sommar

Få hjälp att hitta ett billigt växthus online. Praktiska och billiga växthus med stomme i aluminium och som täcks med glas. Här hittar du Billiga och praktiska växthus, perfekt för planteringar och växter. Vi hoppas att Läs mer…