Dekormakarn utför trapphusmålningar, ådring & marmorering och andra typer av dekorationsmålningar. Förutom dessa tjänster har de även kontakt med andra hantverkare och kan erbjuda större renoveringar och totalentreprenad.  De är verksamma i större delarna av Stockholmsområdet, men utgår själva från Roslagen. Är ni intresserade av att renovera eller dekorera ert trapphus kan ni kontakta dem för en offert. Ni kan även kolla på de bilder de har lagt upp på hemsidan för att få inspiration om stilar och färger.


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Bostad, hem & hus

Nybygget om Borohus

Nybygget har husutställningar i Arlandastad. De visade upp för inte länge sedan flera nya villor som var byggda av Borohus, det blev en väldigt fin uppvisning. Flera kom och var intresserade när de såg bilderna på Läs mer…

Mäklare

Peter Eriksén Mäklare

Peter Eriksén är en mäklare i centrala Stockholm som dagligen ställs för utmaningar i form av försäljning av bostäder. Han är idag delägare på Mäklarhuset Innerstan sedan 2008 med flera nöjda kunder. Peter anser att Läs mer…

Arkitektur

Arkitekturupproret

Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se Det finns alternativ till fyrkantiga lådor! Arkitekturupproret är en folkrörelse som började som en grupp på Facebook 2014, med inspiration främst från grupperna Nyproduktion i klassisk tradition och brittiska Architectural Revival. Sedan dess har utvecklingen gått Läs mer…