Henrik Kvick är en entreprenör som driver ett flertal företag idag. Bland annat driver han de stora receptföretaget myTaste som många av er där ute förmodligen använder dagligen som en receptsida till måltiden. Detta företag är ett av de största och mest använda företaget i form av recept till matlagning och bakning i Sverige men även i andra länder. Webbsidan finns på flera olika språk och har över 14 miljoner användare varje månad över hela världen. De har ett unikt koncept med att du först kan bli inspirererad, sedan laga eller baka rätten, spara receptet i din egna personliga kokbok som du kan göra på sidan, därefter kan du publicera den och visa dina vänner hur bra just det receptet var. De har både en bra och användarvänlig hemsida samtidigt som de har en app för android och IOS. Utöver detta företag driver Kvick även Netjobs och Netgaming där han är styrelseledarmot. Han trivs väldigt mycket i den sits han är i nu men dock fortsätter han kämpa dagligen då han aldrig vill nöja sig. Han har ständigt nya projekt på gång och vem vet vad som blir nästa projekt för Henrik Kvick?


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Barn & Familj

Fryshuset bygger relationer med unga

Fotograf/Källa; Martin von Krogh Fryshuset gör det möjligt för unga att genom sina passioner förändra världen! Vi skapar gemenskaper där unga syns, hörs och räknas. På denna grund bedriver vi ett 50-tal olika verksamheter inom Läs mer…

Arbeta och försörja dig

UKKO – nordens största företag inom lättföretagande

UKKO är ett av nordens största företag inom lättföretagande. De erbjuder en bra lösning om du vill fungera som frilansare och fakturera dina kunder utan firma och besvärligt pappersarbete.

Arbeta och försörja dig

ProStaffing AB – kapar bemanningskostnaderna

Vill du ta emot uppdrag men har svårt att hitta dem? ProStaffing vill göra lättföretagande så lätt som möjligt. Besök dem, registrera dig samt markera vilka uppdrag du vill ta emot.