Henrik Kvick är en entreprenör som driver ett flertal företag idag. Bland annat driver han de stora receptföretaget myTaste som många av er där ute förmodligen använder dagligen som en receptsida till måltiden. Detta företag är ett av de största och mest använda företaget i form av recept till matlagning och bakning i Sverige men även i andra länder. Webbsidan finns på flera olika språk och har över 14 miljoner användare varje månad över hela världen. De har ett unikt koncept med att du först kan bli inspirererad, sedan laga eller baka rätten, spara receptet i din egna personliga kokbok som du kan göra på sidan, därefter kan du publicera den och visa dina vänner hur bra just det receptet var. De har både en bra och användarvänlig hemsida samtidigt som de har en app för android och IOS. Utöver detta företag driver Kvick även Netjobs och Netgaming där han är styrelseledarmot. Han trivs väldigt mycket i den sits han är i nu men dock fortsätter han kämpa dagligen då han aldrig vill nöja sig. Han har ständigt nya projekt på gång och vem vet vad som blir nästa projekt för Henrik Kvick?


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, ListitSweden.se, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *