Man bör, annars bör man.
Dagliga påminnelse om vad man bör, vid äventyr av att man annars bör. I enstaka fall också vad man inte bör. Och någon gång också varför. Eller varför inte. Man bör dock ha i minnet att ta allt med ett par kubikmeter salt.


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Humor

Hypnotisör stockholm, malmö, göteborg

Hypnotisör stockholm, malmö, göteborg med Hypnosshow Detta är en blogg där Erik Olkiewicz på Hypnosshow berättar om hur det är att vara underhållare i en bransch med höga förväntningar. Erik Olkiewicz är en underhållare och hypnotisör som Läs mer…

Humor

Roliga topplistor

Roliga topplistor med användarnas egna favoriter! Fejm.se bjuder på underhållning i form av roliga videoklipp, bilder, arga lappar och mycket annat. Använd kategorierna eller kolla in topplistorna!

Digitala mötesplatser

skrattonnet.se

Sveriges nyaste och färskaste humorsida. Här finner du roliga historier inom alla kategorier samt tokroliga bilder och givetvis roliga videoklipp. Nu har vi även lagt in spel på sidan också. Dessa spel går att spela Läs mer…