ett första steg: Olof Larsson, Nymans Ur och Mode

En ny blogg där vi pratar exakt det vi känner för, när vi känner för det, det är en extremt enkel sida med endast det som behövs på den. Ingen reklam. Vi inleder med att prata om Olof Larsson på Nymans Ur och hur mode kommer att påverka just klockor och vi drar även inspiration från olika källor. Det kommer finnas en stor mängd likadana sidor som pratar om olika saker så håll ögonen öppna för flera länkar. Det finns mycket att prata om och vi kommer att försöka täcka så mycket vi kan med det vi har att tänka på.

Vem vet det kanske blir något helt otroligt tillslut. Så vi välkomnar er in att läsa och studera det vi har att säga. Vi kommer att försöka att applicera det vi kan på så många olika människor som möjligt med det vi håller på med. Det kanske kan kännas lite konstigt att kolla på sidan men vi är nybörjare och vi kommer att förbättras över tid.
 


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Arbetslivet

Fjällsäkerhetsrådet

Naturvårdsverkets Fjällsäkerhetsråd förebygger olyckor i fjällen genom att informera och utbilda om fjällsäkerhet samt stödja forskning och utveckling inom området. Fjällsäkerhetsrådet, består av 18 myndigheter och organisationer.

Arbetslivet

Kaffeautomater | Jämför pris och kvalitet på kaffeautomater

Foto; pixabay.com På Kaffeautomatpris.se kan du som kund beställa offertunderlag på kaffeautomater från flertalet leverantörer. Det är helt kostnadsfritt och det medföljer inga förpliktelser. När du använder tjänsten kaffeautomatpris.se kan du spara tid och pengar, eftersom våra Läs mer…

Arbetslivet

Expertvalet.se | Jämför priser och offerter här!

Expertvalet.se är Skandinaviens största marknadsplats inom B2B. Vi erbjuder en unik svensk service för kvalitets- och prisjämförelser på kontorsutrustning. Vi matchar företag med ett flertal leverantörer, helt kostnadsfritt. Genom flertalet skräddarsydda offerter kan företag jämföra Läs mer…