Här kan du läsa om Olof Larsson på Nymans Ur

Olof Larsson har blivit över åren en symbol för bra smak i klockor och kläder och drev i många år Nymans Ur, men nu har han tagit ett steg tillbaka från ramp ljuset. Det finns mycket man kan lära sig utav honom när det kommer till vad man ska ha på sig och hur man ska matcha det med olika saker. Det vi skriver om på denna sidan har mycket med klockor att gära och hur vi ska alla göra för att ingå lite i ”Klubb Olof”, Han kallas ‘Mr. Two-Watch’ eftersom han har ofta två klockor på sig som en liten kul grej men det är inte något han kalla sig själv.


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

fest & show

Partyfabriken – levererar förstklassiga shower!

Partyfabriken är showgruppen som gör 150 spelningar om året runt om i hela landet! Det som gör dem unika är att de levererar ett helhetskoncept som ingen annan showgrupp i Sverige har möjlighet till. De Läs mer…

Baby & Barn

Maria Åkerberg Baby Kit

Maria Åkerberg Baby Kit är ett färdigt paket som passar perfekt till den nyfödda bebisen men även till lite äldre barn. Det är en trevlig present att gå bort till nyblivna föräldrar.

Livsstil, mode & fritid

Charlotta Eriksson – Mrs.Time på Nymans Ur

Här kan du läsa mer om Charlotta Eriksson på Nymans Ur Charlotta Eriksson tog över på Nymans Ur efter att Olof Larsson backade ner från ramp ljuset, hon har tagit ett stort kliv och placerade Läs mer…