Här kan du läsa om Olof Larsson på Nymans Ur

Olof Larsson har blivit över åren en symbol för bra smak i klockor och kläder och drev i många år Nymans Ur, men nu har han tagit ett steg tillbaka från ramp ljuset. Det finns mycket man kan lära sig utav honom när det kommer till vad man ska ha på sig och hur man ska matcha det med olika saker. Det vi skriver om på denna sidan har mycket med klockor att gära och hur vi ska alla göra för att ingå lite i ”Klubb Olof”, Han kallas ‘Mr. Two-Watch’ eftersom han har ofta två klockor på sig som en liten kul grej men det är inte något han kalla sig själv.


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

0 kommentarer till ”Olof Larsson Nymans Ur”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Livsstil, mode & fritid

Charlotta Eriksson – Mrs.Time på Nymans Ur

Här kan du läsa mer om Charlotta Eriksson på Nymans Ur Charlotta Eriksson tog över på Nymans Ur efter att Olof Larsson backade ner från ramp ljuset, hon har tagit ett stort kliv och placerade Läs mer…

Livsstil, mode & fritid

Made4men

Made4men.se är en av de största webbutiker i Skandinavien som erbjuder dig ett stort renge av skönhetsprodukter för män. Till exempel kan du hitta i vår katalog hairtrimmers, näsa hår trimmers, oljor för björn, hår var Läs mer…

Livsstil, mode & fritid

Sexiga underkläder online | KORSETTEN.se

Hos oss på KORSETTEN.se kommer ni hitta både snygga och sexiga underkläder. Vi har korsetter, trosor, raffset, stayups, snygga strumpbyxor i både nylon och nät. Med vårt sortiment erbjuder vi dig kvalitets underkläder inom alla områden. letar efter Läs mer…