Idrottskrapet är det senaste när det gäller att tjäna pengar till laget eller föreningen. Med 60% förtjänst är det dubbelt så mycket pengar till laget jämfört med att sälja kläder, delikatesser och liknande produkter.

 

 


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Barn & Familj

Sveriges Hembygdsförbund (SHF)

Fotograf: K-G Zahedi Fougstedt Sveriges Hembygdsförbund (SHF) organiserar en av Sveriges största folkrörelser med drygt 2000 hembygdsföreningar och 450 000 medlemmar. Sveriges Hembygdsförbund ger stöd och service till lokala hembygdsföreningar och regionala hembygdsförbund i arbetet Läs mer…

Föreningar

Tjäna pengar till klassen med Skolskrapet

Skolskrapet är det nya när ni skall tjäna pengar till klassen, klasskassan, klassresan och skolresan. Med 60% vinst tjänar ni mest på ett roligt, enkelt och lagbyggande sätt.    

Föreningar

Stiftelsen Aktiv Skola på mynewdesk

mynewdesk’s nyheter om stiftelsen Aktiv Skola  Stiftelsen aktiv skola arbetar emot mobbning, droger och missbruk, bättre hälsa och en bättre miljö. Aktiv skola vill främja dessa områden och vår värdegrund baseras på den holistiska definitionen Läs mer…