Utveckla din personliga produktivitet med hjälp utav GTD metoden!

GTD, Getting Things Done, utvecklades av David Allen och används till att du som individ ska kunna bli mer effektiv, produktiv och leva ett mer stressvänligt liv både i yrkeslivet och privat. Metoden är värdefull för både privatpersoner och organisationer när personalen känner sig stressade, eller man behöver utvecklas för att kunna bli mer effektiva.

Arbetet går ut på att sluta hålla saker i huvudet, och istället använda sig utav ett system som automatiskt kommer påminna oss om att göra saker i rätt tid och vid rätt tillfälle. På så vis frigörs tankekapacitet för att kunna hålla bättre fokus på det vi har framför oss.


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *