Utveckla din personliga produktivitet med hjälp utav GTD metoden!

GTD, Getting Things Done, utvecklades av David Allen och används till att du som individ ska kunna bli mer effektiv, produktiv och leva ett mer stressvänligt liv både i yrkeslivet och privat. Metoden är värdefull för både privatpersoner och organisationer när personalen känner sig stressade, eller man behöver utvecklas för att kunna bli mer effektiva.

Arbetet går ut på att sluta hålla saker i huvudet, och istället använda sig utav ett system som automatiskt kommer påminna oss om att göra saker i rätt tid och vid rätt tillfälle. På så vis frigörs tankekapacitet för att kunna hålla bättre fokus på det vi har framför oss.


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Hälsa, sjukvård, läkemedel

Läkartidningen – organ för Sveriges läkarförbund

Läkartidningen – organ för Sveriges läkarförbund – är en medicinskt vetenskaplig och läkarfacklig tidskrift med tonvikt på medicinskt innehåll av internationell vetenskaplig standard.

Hälsa, sjukvård, läkemedel

Blodtrycksmätare.nu

Högt blodtryck är något som allt mer börjat gå under definitionen ”en folksjukdom i modern tid”. Över 1,5 miljon svenskar har ett för högt blodtryck, något som på sikt kan orsaka en mängd olika sorters Läs mer…

Massage

Hudvård Östermalm

Hud i Fokus är en hudvårdsverksamhet på Östermalm där vi erbjuder dig det bästa för just din hud. Med olika ansiktsbehandlingar, djuprengöringar, kemisk peeling och vaxning vill vi hjälpa dig att se strålande ut efter Läs mer…