På sajten Promenadband.nu ger vi dig som besökare handfasta råd när du ska köpa dig ett promenadband. Vi visar de bästa modellerna för året och går igenom vad du bör tänka på när du ska skaffa dig ett promenadband eller ett löpband.


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

0 kommentarer till ”Promenadband på nätet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Motion & Träning

Pulsmätare – Allt om pulsklockor och pulsband

Att mäta sin puls under tränings och aktiviteter har blivit allt mer eftertraktat bland så väl elitidrottare som motionärer med en aktiv vardag. Att investera i en pulsmätare som håller koll på pulsen under träning Läs mer…

Motion & Träning

Promenadbanden

Allt om promenadband online. Med ett promenadband kan du lätt få motion i hemmets lugna vrå. Vi listar de bästa banden 2016!

Boktipset

Hälsoillusionen

Hälsoillusionen är Saras och Kristoffers bok om hälsa, träning, kost och viktminskning. Lär dig hur vi hjälper våra kunder uppnå sina mål! Hälsoindustrin har lyckats bygga upp en illusion – en hälsoillusion som gör dig Läs mer…