Akacia Medical är en av Sveriges mest erfarna hårkliniker och vårt operationsteam har tillsammans utfört fler än 9 000 hårtransplantationer (2017). Vi erbjuder prisvärda hårtransplantationer utan att tumma på kvaliteten och du får alltid garanti på din transplantation. Kontakta oss för en gratis konsultation eller mer information.

Vi gör bland annat;
Hårtransplantationer med Fue-metoden
Prp-behandlingar
Skäggtransplantationer
Ögonbrynhårtransplantationer
Permanent laserhårborttagning


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Hälsa, sjukvård, läkemedel

Få ett bättre vardag med hjälpmedel

När du blir gammal finns det många utmaningar i livet. En av dem är behovet av hjälpmedel. Genom att köpa några olika saker kan det dagliga livet enkelt förbättras. Du hittar ett stort urval av denna Läs mer…

Hälsa, sjukvård, läkemedel

Professionella drogtester för hemmabruk

Sedan 1995 har narkotikatest.se arbetat med professionell drogtestning. Våra många kunder består av företag, behandlingshem, socialförvaltningar och privatpersoner. När du handlar hos oss är du alltid garanterad kompetent kundservice, som kan ge dig råd om Läs mer…

Barn & Familj

ReSound LiNX 3D – Framtidens Smart Hearing är här!

Ju äldre man blir ju sämre hör man. Foto; pixabay GN Hearing är en av världens största tillverkare av hörapparater och de hjälper människor att återupptäcka hörseln genom att erbjuda innovativa hörapparater som kombinerar eget Läs mer…