Paviljongen har blivit allt mer populär i Sverige och passar lika bra mitt ute i trädgården som på ett trädäck nära huset.

Med en paviljong löser man två flugor i en smäll som många svenskar har problem med. Det mest självklara är att man får ett väldigt bra solskydd för en matgrupp eller soffgrupp men det blir också ett bra ställe att kunna njuta av svenska sommarkvällar längre.

Många paviljonger säljs med väggar eller så finns de som tillbehör och bara genom att resa upp 2 väggar och placera ett par IR-värmare så har man en mycket trevlig plats där man kan njuta av vårkvällar, kalla sommarkvällar och fortsätta en bit in på hösten.

På hemsidan http://paviljong.net får du tips och inspiration inför ditt köp av en paviljong. Oavsett om du vill placera ett matbord eller mysiga loungemöbler där så har du goda möjligheter att hitta det du söker.


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

0 kommentarer till ”Paviljong – Ett perfekt solskydd i trädgården”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Accessoarer

Hudvård på nätet – 24h creme

Här hittar du allt inom hudvård, hårvård, kroppsvård och makeup för både män och kvinnor. Vi jobbar med noga utvalda märken som passar alla hår- och hudtyper. Hos oss hittar du produkter från bland annat Läs mer…

Arbetslivet

Arbetstält, snabbtält och partytält och mer på Tältsport!

Behöver du ett arbetstält med er företagslogga? Besök i så fall oss på Tältsport! Vi säljer arbetstält utav alla möjliga storlekar beroende på hur stor yta du behöver. För en större tältyta kan man också koppla Läs mer…

Solskydd

Solskydd till balkong

Behöver du ett schysst solskydd till balkong? Då har du kommit rätt. I vårt webbshop erbjuder vi kvalitets solskydd just för balkonger. Förhindra insyn från nyfikna grannar och även det ultimata solskyddet. Snyggt är det Läs mer…