Paviljongen har blivit allt mer populär i Sverige och passar lika bra mitt ute i trädgården som på ett trädäck nära huset.

Med en paviljong löser man två flugor i en smäll som många svenskar har problem med. Det mest självklara är att man får ett väldigt bra solskydd för en matgrupp eller soffgrupp men det blir också ett bra ställe att kunna njuta av svenska sommarkvällar längre.

Många paviljonger säljs med väggar eller så finns de som tillbehör och bara genom att resa upp 2 väggar och placera ett par IR-värmare så har man en mycket trevlig plats där man kan njuta av vårkvällar, kalla sommarkvällar och fortsätta en bit in på hösten.

På hemsidan http://paviljong.net får du tips och inspiration inför ditt köp av en paviljong. Oavsett om du vill placera ett matbord eller mysiga loungemöbler där så har du goda möjligheter att hitta det du söker.


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Solskydd

Solfilmshoppen.se

Solfilmshoppen.se är en webbutik som säljer kvalitets solfilm för bil, båt och hem. Du hittar ett bra sortiment samt naturligtvis även utmärkta verktyg som underlättar jobbet. Fri leverans på ordrar över 600kr! Eftersom vi månar Läs mer…

Solskydd

Foliekniven

Foliekniven.se är ett företag som producerar klistermärken, folietexter och logotyper, roll-up´s, magneter och liknande. Titta på vår hemsida och se vilka produkter vi kan erbjuda och du har ett särskilt uppdrag så kontakta oss så Läs mer…

Accessoarer

Hudvård på nätet – 24h creme

Här hittar du allt inom hudvård, hårvård, kroppsvård och makeup för både män och kvinnor. Vi jobbar med noga utvalda märken som passar alla hår- och hudtyper. Hos oss hittar du produkter från bland annat Läs mer…