En hemsida skapad för dig som vill skriva en bra ansökan till ditt jobb. Vi hjälper dig med hela jobbansökan genom att tillhandahålla bra exempel och mallar på så väl CV som personliga brev. Här får du all inspiration på ansökningar från olika branscher.

Genom att tillhandahålla en stor uppsättning CV:s så kan du sätta dig och strukturera upp ditt egna efter hur andra har gjort. Det är inte bara ett bra sätt att få inspiration utan säkerställer även att du inte missar något i ditt CV.

Många har även problem att skriva sina perosnliga brev och det kan vara svårt att hitta en bra balans. Med hjälp av våra mallar och exempel kommer du dock få mycket kött på benen för att kunna skriva ett eget bra.

Du hittar allt detta på https://skrivansokan.se/


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, ListitSweden.se, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *