En hemsida skapad för dig som vill skriva en bra ansökan till ditt jobb. Vi hjälper dig med hela jobbansökan genom att tillhandahålla bra exempel och mallar på så väl CV som personliga brev. Här får du all inspiration på ansökningar från olika branscher.

Genom att tillhandahålla en stor uppsättning CV:s så kan du sätta dig och strukturera upp ditt egna efter hur andra har gjort. Det är inte bara ett bra sätt att få inspiration utan säkerställer även att du inte missar något i ditt CV.

Många har även problem att skriva sina perosnliga brev och det kan vara svårt att hitta en bra balans. Med hjälp av våra mallar och exempel kommer du dock få mycket kött på benen för att kunna skriva ett eget bra.

Du hittar allt detta på https://skrivansokan.se/


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Arbetslivet

Expertvalet.se | Jämför priser och offerter här!

Expertvalet.se är Skandinaviens största marknadsplats inom B2B. Vi erbjuder en unik svensk service för kvalitets- och prisjämförelser på kontorsutrustning. Vi matchar företag med ett flertal leverantörer, helt kostnadsfritt. Genom flertalet skräddarsydda offerter kan företag jämföra Läs mer…

Arbetslivet

Lediga lokaler

Är du på jakt efter lediga lokaler? Då har du hittat rätt.  På MatchOffice hittar du ett stort utbud av lediga kontor, mötesrum, lager, kontorshotell och coworking över hela Sverige.  In och titta nu och Läs mer…

Arbetslivet

Flyttstädning Sundsvall

Jourstäd Sundsvall, är en snabb städfirma som hjälper dig dygnet runt med olika städuppdrag. Effektivitet, noggrannhet tillsammans med prisvärda tjänster gör att du får tid över till annat. Vi finns i Sundsvall med omnejd.