Henrik Kvick resebloggar!

Henrik Kvick är entreprenören som startat flera företag. Bland annat sitter han i styrelsen för myTaste som är ett stort community med över 10 miljoner recept som har delats utav dess ambitiösa användare. Han sitter också i styrelsen för NetGaming och NetJobs. Han har gjort en stor och inspirerande karriär men har också andra passioner i sitt liv.

Att resa står Henrik varmt om hjärtat och han har nu startat en reseblogg där han pratar om sina skidresor eller semestrar till olika äventyrliga områden.


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Bloggtips

Dejting och romantik

Sida med tips för dejting och romantik. Hur får du den perfekta dejten? Vad sägs om en cykeltur i Stockholm? Sidan tipsar även om olika dejtingsidor, ger information om bröllop, speeddejting och lite annat smått Läs mer…

Bloggtips

Fixa din blogg!

Fixa din bloggspot är en svensk sida där du som använder Blogger som din plattform hittar smarta tips, trix och lösningar på olika problem som kan uppstå när du jobbar med din blogg!

Bloggtips

Alltele företagsblogg

Alltele bloggar om sitt företag och bransch Alltele säljer telefoni och bredband till företag och privatkunder. De har ett flertal olika typer av lösningar för dem båda. För internet finns bland annat fibernät och adsl, Läs mer…