Henrik Kvick resebloggar!

Henrik Kvick är entreprenören som startat flera företag. Bland annat sitter han i styrelsen för myTaste som är ett stort community med över 10 miljoner recept som har delats utav dess ambitiösa användare. Han sitter också i styrelsen för NetGaming och NetJobs. Han har gjort en stor och inspirerande karriär men har också andra passioner i sitt liv.

Att resa står Henrik varmt om hjärtat och han har nu startat en reseblogg där han pratar om sina skidresor eller semestrar till olika äventyrliga områden.


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Bloggtips

Bengin Kama- Tennis, fotboll och allmänt

Bengin Kamas Blogg! Hej! Bengin Kama heter jag och bor i Uppsala. Jag har nyligen skapat en blogg på Blogger som heter Bengin Kama – Tennis, Fotboll och livet i allmänt. På min blogg kan du läsa om Läs mer…

Bloggtips

Torparkärringen – Blogg om torp

En halvgalen kvinna som är helt övertygad om att det aldrig är för sent att lära sig nya saker och som därför hamnat i ett torp mitt i Gästrikeskogen. Hon lever efter mottot "Jag kan allting. Och det jag inte kan, det lär jag mig".

Bloggtips

Dejting och romantik

Sida med tips för dejting och romantik. Hur får du den perfekta dejten? Vad sägs om en cykeltur i Stockholm? Sidan tipsar även om olika dejtingsidor, ger information om bröllop, speeddejting och lite annat smått Läs mer…