Välkommen till webbplatsen för guidade gratis rundvandringar i Stockholm. Vår vänliga stadsguider erbjuda informativa och roliga utflykter gratis. Vi erbjuder fyra tematiska gratis rundvandringar på engelska! Vi erbjuder speciella privata turer till de mest konkurrenskraftiga priser i Stockholm! Vi har en mängd kunskap om den svenska kulturen och bor i Stockholm. Vårt huvudsakliga mål är att göra ditt besök i Stockholm mer äkta och noggrann.


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Resesajter

Resor och Fritid!

Resor och Fritid är en sida som listar olika resmål och diverse aktiviteter som man kan göra på sina resor! Bloggen ger information om olika nyheter som kommer in, men ger också ibland tips om Läs mer…

Resesajter

Mikael Rosenius på resor och fritid

Arkitekten Mikael Rosenius, sollebrunn Mikael Rosenius är en man som älskar att resa. Därför skrivs det nu en artikel om honom på Resor och Fritid. Detta är en sida som bland annat ger fakta om Läs mer…

Resbyråer

American Memories – Upplevelser i USA

American Memories AB erbjuder ett unikt sortiment av olika grymma upplevelser i USA med noga handplockade arrangörer som garanterar ett minne för livet till ett bra pris. Det som utmärker oss är att vi främst Läs mer…