Svenska affärskoncept ab, Koncepta, har sedan 2010 arbetat för att skapa effektiv tillväxt hos en rad selektiva uppdragsgivare. Koncepta specialiserar sig själv i att finna lämpliga lösningar som just ni som företag behöver för att öka era vinster i de olika fält som just ert företag arbetar inom.

Konceptas strategi är att köra regelbundna kvalitetsuppföljningar som förstärker personalens kompetens, företagets etik och moraliska riktlinjer. De lösningar som vi tar fram ska både vara ekonomiskt lönsamma för båda parterna.

Konceptas mål att ha den bästa ekonomiska effektiviteten i branschen och driva ett koncept som både är professionellt och effektivt. Med detta som mål så arbetar Svenska affärskoncept för att vara de bästa konsulterna för ert företag som möjligt



Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *