Vi på Sterbhusassistans värderar, köper, tömmer och städar ert hem eller dödsbo vid försäljning. Vi erbjuder en helhetslösning så att ni bara behöver en kontakt.
Med vår långa erfarenhet och kompetens ser vi till att ni får en korrekt värdering av bohaget  i ert sterbhus/dödsbo.​ I samband med att en närstående går bort vet vi av erfarenhet att det är många saker som man måste ta itu med. Vi kan hjälpa er med allt det praktiska kring dödsboet, ni kan tryggt lämna detta i våra händer. Det kan vara så att ni bara vill lämna ifrån er nyckeln för att få  tillbaka den när dödsboet är städat och klart. Alternativt vill ni endast sälja delar eller enstaka föremål ur dödsboet det må vara antikt eller nytt bohag. Alla sterbhus stora eller små beaktas. Alla uppdrag behandlas med yttersta respekt och sekretess.
Hemsida;  http://www.dodsbonkopes.se



Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *